Top5 Datingsites

Deze datingsites werden het best beoordeeld op onder andere de volgende criteria: website, prijs, succes-rate, eerlijkheid, aantal reacties, kwaliteit reacties en het aantal actieve profielen.

1/5 HappyPancake 

Online daten wordt steeds populairder, maar ook duurder. Online dating is heel populair geworden, maar aan de prijs is weinig veranderd. Met HappyPancake is dat verleden tijd!

Omdat HappyPancake wil dat het platform een leuke ontmoetingsplek wordt én blijft, doet HappyPancake hun uiterste best het platform vrij te houden van inhoud en leden die niet op een datingsite thuishoren. HappyPancake controleert alle teksten en foto’s voordat ze op de site te zien zijn

2/5  Relatieplanet 

Volgens velen is Relatieplanet de beste datingsite van Nederland en België. Relatieplanet heeft een enorme naamsbekendheid en is met recht een begrip onder singles. Voor het 8e jaar op rij is Relatieplanet verkozen tot Datingwebsite van het jaar, en tevens als beste beoordeeld door TROS Radar en VARA’s Kassa. Door het grote aantal inschrijvingen en activiteiten is er altijd veel te doen voor singels en veel activiteit op de site. Relatieplanet heeft een goed bereikbare klantenservice en datingcoach. De website is eenvoudig in gebruik en wordt continue verbeterd. Alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd zodat het een prettig en veilige omgeving is om te daten. 

3/5  NextLove 

Een nieuwkomer en een absolute aanrader! Nextlove is Europa’s grootste datingwebsite voor alleenstaanden. Nextlove is opgericht om alleenstaanden te helpen in de volgende stap van hun leven. Nextlove heeft een team voor de beveiliging en het monitoren van de website. Zo kunt u veilig internetdaten en op zoek naar uw volgende liefde.

nextlove

4/5  Victoria Milan 

Wederom een nieuwkomer en dit keer een beetje stoute. VictoriaMilan is een dating website gericht op vreemdgaan en is gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Op een dating website is niets vervelender voor een vrouw dan honderden berichten van mannen te krijgen, omdat er maar een handjevol vrouwen zijn. Daarom is het heel belangrijk voor ze dat de vrouw naar man verhouding hoog is. 

5/5  e-Matching 

Dating hoger opgeleiden
De datingsite waar hbo’ers en academici een duurzame relatie vinden. Op e-Matching worden alle profielen en foto’s handmatig gecontroleerd. Oude profielen worden van de site verwijderd. Alleen hoger opgeleide singles van minimaal 18 jaar die op zoek zijn naar een vaste relatie zijn welkom op de site.