Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man


Wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man, daarover doen vele verhalen de ronde. Soms zit in die verhalen een kern van waarheid, maar even zo vaak bevat het verhaal totale onzin.

Totale onzin is bijvoorbeeld dat, vrouwen mannen vaak alleen maar aantrekkelijk vinden als ze over een aantrekkelijk uiterlijk beschikken in combinatie met een dikke portemonnee.

Een ander weerbarstig verhaal dat uit de wereld geholpen dient te worden is: dat een vrouw een man erg aantrekkelijk vindt, wanneer hij vooral aardig, lief, meegaand en begripvol is.

Wat maakt een man werkelijk aantrekkelijk?
Wat een man werkelijk aantrekkelijk maakt voor een vrouw is een zelfverzekerde uitstraling, gevoel voor humor, een duidelijk gevoel voor eigenwaarde en controle over zichzelf en de situatie. Kortom; mannen met een sterke persoonlijkheid, leiders.

Dit type man is de man die haar kan beschermen, kan verzorgen en waarbij ze zich veilig voelt. Verzorgen duidt hier niet perse op verzorgen in materieel opzicht, maar voornamelijk op het lichamelijk en emotioneel verzorgen van de vrouw. Oftewel; een vrouw voldoende aandacht geven en ervoor zorgen dat een vrouw zich gelukkig, prettig en geliefd voelt in jouw nabijheid.

Wanneer je daarnaast een man bent die oprechte interesse toont in de mensen om hem heen, iemand bent die gaat voor wat hij wil, passie heeft voor wat hij doet, neemt waarvan hij vindt dat hij er recht op heeft en tevens een man bent die zijn leven leidt op een manier zoals hij dat wil en niet zoals anderen hem voorschrijven, dan zul je door veel vrouwen beschouwd worden als een heel aantrekkelijke man.

Vrouwen voelen zich vooral aangetrokken tot persoonlijkheid dedatinggids
Ook jij zal misschien langzamerhand gaan zien dat het vooral de persoonlijkheid van een man is waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen. Allicht speelt uiterlijk ook een rol, maar een iets andere dan de meeste mannen denken. Waar vrouwen wat betreft het uiterlijk met name naar kijken is wat een man weet te maken van wat hij heeft.

Met andere woorden: ben jij een man met een gemiddeld uiterlijk, maar doe je je best om zo goed mogelijk voor de dag te komen, dan zul je het bij de meeste vrouwen beter doen dan een knappe vent die het niet zo nauw neemt met zijn persoonlijke hygiëne en uitstraling.

Er kan gerust gesteld worden dat iedere man in staat is aantrekkelijker te worden voor vrouwen. Je bent namelijk zelf in staat een krachtige persoonlijkheid te ontwikkelen. Ook aan je uiterlijk kun je een hoop verbeteren als dat nodig is. Iedereen is in staat te bereiken wat hij wil, als hij het maar graag genoeg wil.

Nu kun je zo je twijfels hebben of een krachtige persoonlijkheid en een verzorgd uiterlijk nu werkelijk hetgeen is wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man.

Deze twijfels kun je om te beginnen wegnemen door eens wat tijd te besteden aan het lezen van bijvoorbeeld internet dating profielen.

Wanneer vrouwen in een dating profiel vertellen wat voor een man ze graag zouden willen ontmoeten, zul je vaak zien dat ze daarbij vooral persoonlijke eigenschappen van het type man beschrijven die ze aantrekkelijk vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...