De beste datingsites in Nederland:

bestedatingsites

De onderstaande datingsites werden het best beoordeeld op onder andere de volgende criteria: website, prijs, succes-rate, eerlijkheid, aantal reacties, kwaliteit reacties en het aantal actieve profielen..

De beste datingsites in Nederland:

Lexa.nl

lexa-dedatinggids

Lexa is de nummer 1 datingsite van Nederland. Lexa.nl opgericht in 2002, is de marktleider binnen de Nederlandse dating branche. De community van singles biedt members de beste en meeste kansen om dates te ontmoeten en is actief in 16 Europese landen. Inmiddels is Lexa.nl uitgegroeid tot de grootste en meest betrouwbare datingsite van Nederland met honderdduizenden actieve members, bekijk direct foto’s van singles. Flirt, chat en vind jouw date!

Parship

Bij Parship weten we welke aspecten belangrijk zijn voor relaties. Ons matchingprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd!

Waarom je bij Parship de beste kans hebt op een leuke relatie:
100.000 berichten per maand
52 % / 48 % vrouw / man balans
1 op de 3 vindt een relatie
76 % is ouder dan 30 jaar

Nextlove.com

Nextlove is een van de snelst groeiende datingsites oorspronkelijk uit Scandinavie. Next love is opgericht in 2013 en heeft sindsdien een internationale database opgebouwd van al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd. Deze internationale datingsite is voor alleenstaande ouders. De doelgroep bestaat uit gescheiden ouders, alleenstaande ouders en personen die graag alleenstaande ouders willen ontmoeten.

Cupify.nl

cupify

Liet Cupido jou in de steek?
Cupify.nl biedt singles een uitgebreid netwerk om snel, eenvoudig maar bovenal voordelig op zoek te gaan naar een ideale partner!

Cupify is één van de nieuwste datingsites van Nederland en heeft als slogan ‘Dating zonder Poespas!’, Cupify is snel uitgegroeid tot een druk bezochte en gewaardeerde community.Het maakt daarbij niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je vandaan komt. Iedereen is welkom om een date, spannend afspraakje of relatie te zoeken!

Ourtime.nl

ourtime

Ourtime opgericht in 2018, is een nieuwe datingservice van Meetic Group voor de bijna 1.6 miljoen single 50-plussers in Nederland. Deze jonge 50-plussers staan meer open voor een relatie. 55% van de singles tussen de 50-65 jaar is op zoek naar een relatie (bron: TNS 2017). Speciaal voor deze singles is er Ourtime dat vele manieren biedt om elkaar te ontmoeten. 50-plussers vinden met de uitgebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en activiteiten gemakkelijk singles van hun leeftijd, in hun buurt en met dezelfde levensvisie.


ONLINE-DATING

Hoe moet je, jezelf gedragen als man tijdens online dating

Als man tijdens online dating zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden…

dating

Een must-read voor mannen die moeite hebben met daten

Er zijn tegenwoordig veel onderzoeken die wijzen op de algehele afname van dating en romantische…

datingsite

10 tips om de beste datingsite te kiezen

10 tips om rekening mee te houden, bij het uitzoeken van jouw perfecte dating-site. 1.…

datingsite-pepper

Pepper – niet zomaar een Datingsite

Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van…

Image

Post Grid #2

ONLINE-DATING
dating
datingsite
datingsite-pepper
bestedatingsites
date-afwijzen