Cupify datingsite review

cupify-datingsite

Cupify is één van de nieuwste datingsites van Nederland. De in 2018 gestarte site is onder meer bekend van de radio met de inmiddels de bekende slogan ‘Dating zonder Poespas!’, Cupify is uitgegroeid tot een druk bezochte en gewaardeerde community. Een betrouwbare en veilige plek om snel op zoek te gaan naar leuke singles.

Cupify is een nieuw initiatief van Safe Dating Networks, een organisatie die in Nederland en Belgie al meerdere succesvolle datingsites in beheer hebben, wat als voordeel heeft dat ze een uitgebreide database van beschikbare singles hebben, als je ingeschreven bent en op zoek gaat is de instelling “zoeken en gevonden worden op partnersites” standaard ingeschakeld. Door deze instelling kun je alle deelnemers zien van alle sites van Safe Dating Networks die aan je zoekcriteria voldoen en kun je met deze deelnemers communiceren. Dit geldt ook vice versa.

Je profiel is dus ook zichtbaar voor deelnemers op andere sites van Safe Dating Networks. Je kan deze instelling desgewenst uitschakelen, hierdoor zal het aantal deelnemers dat aan je zoekcriteria voldoet wel aanzienlijk verminderen.

Cupify is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Je kan eenvoudig en snel in contact met elkaar komen, op basis van de opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Inschrijven bij Cupify

cupify-profiel

Gratis inschrijven gaat gemakkelijk via het formulier op de website, kies een profielnaam vul al je gegevens in en verzend het formulier , de aangemelde profielen worden handmatig gecontroleerd om nepprofielen tegen te gaan.

Fair Play is het motto van Cupify

Profiel aanmaken

Bij het aanmaken van je profiel moet je standaard vragen beantwoorden zoals:

Basisgegevens: kinderen, kinderwens, opleiding, enz.
Achtergrond: afkomst, religie, beroepssector.
Uiterlijk: postuur, haarlengte, gewicht, Kledingstijl, muziekvoorkeur, etc.
Gewoontes: roken, alcoholgebruik, milieubewust leven, leefwijze.
Vul je profiel zo nauwgezet mogelijk in, des te makkelijker is het voor je toekomstige droom date om jou te vinden!

Foto’s

Op je eigen profiel kun je maximaal tien foto’s plaatsen dus bedenk goed wat je potentiële dates te zien krijgen, dit moeten allemaal foto’s zijn waar je zelf ook op staat.

Voor het plaatsen van een hoofdfoto gelden de volgende regels: alleen recente herkenbare foto’s waar men zelf op staat worden geaccepteerd als hoofdfoto.

De regels voor het plaatsen van overige foto’s zijn soepeler, mits deze aan de voorwaarden voldoen. Zo is het plaatsen van foto’s van bijvoorbeeld huisdieren of hobby toegestaan mits men zelf ook op deze foto’s staat. Hierdoor komt het voor andere deelnemers ook serieuzer over en maakt men meer kans op het vinden van een leuke date, de foto’s worden door een moderator beoordeeld en mochten er andere personen dan jezelf herkenbaar op een foto staan dan kan deze tijdens het keurproces worden afgekeurd of aangepast, voordat ze op Cupify geplaatst worden.

Fotozapper

Fotozapper

Een leuke functie die Cupify heeft, is de FotoZapper. Deze is alleen te gebruiken als je een VIP-account hebt. Met de FotoZapper krijg je een profielfoto zonder enige informatie erbij te zien. Onder elke foto staan drie knoppen met Ja, Misschien en Nee. Verder vind je bij de FotoZapper terug wie jouw foto heeft leuk gevonden en met wie je een match bent. Je krijgt een match wanneer beide accounts op de ja knop hebben gedrukt. Door het gebruiken van de fotozapper kan je sneller en gemakkelijker iemand zoeken op basis van uiterlijk.

Hoewel je bij de functie van FotoZapper enkel mensen beoordeelt op hun uiterlijk, kun je altijd de andere functies uitproberen. Bij de andere functies zie je foto’s en wat uitleg over de persoon zelf. Tenslotte geldt bij liefde vooral het innerlijke. Cupify hecht daar ook veel belang aan. Daarom heeft Cupify er zeker voor gezorgd dat je op basis van het innerlijk mensen kunt beoordelen. Dit is één van de weinige datingsites waarbij je beide functies hebt!

Hoeveel kost Cupify

De actuele prijzen voor VIP-toegang:

  • 1 maand VIP € 24,99 /mnd
  • 2 maanden VIP € 19,99 /mnd
  • 4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Hieronder alle voordelen van VIP Toegang:

OmschrijvingGratis toegangVIP-toegang
Gratis profiel aanmakenfeature_inclfeature_incl
Profielen bekijkenfeature_inclfeature_incl
FotoZapper gebruikenfeature_inclfeature_incl
FotoZapper matches bekijkenfeature_inclfeature_incl
Verzonden berichten altijd leesbaarfeature_exclfeature_incl
Knipogen sturenfeature_inclfeature_incl
Persoonlijke berichten sturenfeature_exclfeature_incl
Foto’s plaatsenfeature_inclfeature_incl
Hoofdfoto’s bekijkenfeature_inclfeature_incl
Extra foto’s bekijkenfeature_exclfeature_incl
Laatste bezoekers bekijkenfeature_exclfeature_incl
Berichten lezenfeature_exclfeature_incl

Opzeggen

Wil je niet langer gebruikmaken van de diensten van Cupify? Dan kun je jouw account eenvoudig verwijderen door rechtsboven in het scherm op je profielnaam te klikken. Vervolgens klik je op ‘Account’. In de balk staat de optie ‘uitschrijven’. Door daar op te klikken kun je je permanent uitschrijven van Cupify.nl.

Conclusie

Cupify is een betrouwbare dating site die zijn diensten aanbiedt voor iedereen. met erg veel actieve leden, dankzij het netwerk waar Cupify deel van uitmaakt zijn er veel gegadigden voor de vacature van droom man/vrouw en het feit dat echt alles gecontroleerd word door de beheerders waardoor het een website is, met erg weinig fake account’s.