De 10 do’s en don’ts van internetdating

doanddont

Het internet biedt een manier om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses als jij hebben. Sommige internetdatingsites screenen individuen vooraf op compatibiliteit. Als je hebt besloten je soulmate via internet te vinden, zijn hier de basisregels:

Wees precies: Wanneer u een persoonlijke internetadvertentie schrijft of een online datingvragenlijst invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Denk na over wie u bent en wat u speciaal maakt en vermeld zowel uw successen als uw mislukkingen. Zeggen dat je van wandelingen in het maanlicht of wandelingen in het park houdt, zijn zinloos. In plaats daarvan zou je kunnen zeggen: “Ik ben een huismus die dol is op koken, maar ook van kamperen houdt.” Zeggen: “Ik ben op zoek naar iemand die niet bang is voor slangen, maar ook geen carnivoor is”, onderscheidt je als een vegetarische kampeerder met een grote woordenschat.

Maak je leraar Nederlands trots: controleer en dubbelcheck je grammatica, spelling en interpunctie. Vraag een discrete vriend om uw vermelding door te lezen om er zeker van te zijn dat deze goed is en geen grote fouten bevat in logica, smaak of grammatica. Doe altijd een spellingcontrole.

Houd de leugens tot een minimum beperkt: u voorkomt teleurstelling door eerlijk te zijn over wie u bent: uw leeftijd moet binnen enkele jaren van uw werkelijke leeftijd liggen. Zorg ervoor dat elke fysieke beschrijving overeenkomt met wat uw spiegel weerspiegelt. Als je een beetje zwaar bent, zeg dan: “Ik ben een beetje zwaar.”

Gebruik een passende foto: Je hoeft geen foto bij je beschrijving te plaatsen, maar het aantal reacties neemt toe als je dat wel doet. Hier zijn enkele tips voor het gebruik van een afbeelding:

  • Gebruik een vrij recente foto.
  • Gebruik niet de foto van je schattige vriend of samen met je vriendinnen.
  • Vermijd vleiende, glamoureuze foto’s, want je wilt zo min mogelijk verschil tussen de foto en hoe je er echt uitziet.
  • Denk er niet eens aan om een ​​foto van jezelf te gebruiken met je arm om iemand van het andere geslacht.
  • Wees voorzichtig met het gebruik van rekwisieten zoals huisdieren of een mooie auto, dit gaat over jou, dus het zou een goede foto van jou alleen moeten zijn.
  • Laat je niet verleiden om te sexy op je foto te staan, want tenzij je op zoek bent naar een one-night-stand, stuur je de verkeerde boodschap.

Wat betreft je seksuele geschiedenis: Niet doen! Je indiscreties kunnen het beste worden vergeten of behandeld in therapie, maar zeker niet op een website met vreemden.

Spreek af binnen een straal van 40 kilometer: wanneer het je bedoeling is om iemand te vinden voor een langdurende relatie, zoek dan iemand die niet zo ver van je af woont, zodat je elkaar echt kunt leren kennen zonder de beperkingen die een langeafstandsrelatie met zich meebrengt.

Spreek in het openbaar af en zorg ervoor dat iemand weet waar je bent: onthoud dat de persoon die je online ontmoet een vreemde is.

Blijf niet te lang online voor een date: Studies tonen aan dat kijken naar een computerscherm een ​​vals gevoel van intimiteit geeft met als gevolg verlies van remmingen. Wanneer je met vreemden te maken hebt, zoals bij online dating, hebben remmingen een waardevolle en gezonde functie.

Date nooit online op een computer van het werk: houd uw persoonlijke leven en uw werkleven gescheiden. Onthoud dat uw bedrijf toegang heeft tot alles wat u op hun apparatuur doet.

Laat u niet verleiden tot online “winkelen”: pas op dat u niet met te veel mensen tegelijk jongleert. Hoewel het prima is om langzaam aan te doen en in eerste instantie meer dan één kandidaat te hebben, vooral als je dates ook online doorgaan, kan de duizeligheid van “zoveel profielen, zo weinig tijd” zelfvernietigend zijn.

Vertrouw niet op humor of seksuele toespelingen: Gevoel voor humor kan verschillen afhankelijk van geslacht, leeftijd, cultuur, stemming of etniciteit of de context waarin de humor wordt gebruikt.

Trending Posts

ONLINE-DATING

Hoe moet je, jezelf gedragen als man tijdens online dating

Als man tijdens online dating zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden om jezelf op de best mogelijke manier te presenteren. Hier zijn een paar…

dating

Een must-read voor mannen die moeite hebben met daten

Er zijn tegenwoordig veel onderzoeken die wijzen op de algehele afname van dating en romantische relaties. Er zijn studies die aangeven dat meer jonge mannen single zijn en…

datingsite

10 tips om de beste datingsite te kiezen

10 tips om rekening mee te houden, bij het uitzoeken van jouw perfecte dating-site. 1. Weet wat je wilt: Voordat je op zoek gaat naar de beste datingsite…

datingsite-pepper

Pepper – niet zomaar een Datingsite

Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf…

Partner-select

Over Dating

Lexa

Lexa datingsite review

Lexa bestaat en sinds 2002, en al die tijd staat Lexa bovenaan de lijst met beste datingsites. Op Lexa staan ​​duizenden single’s ingeschreven allemaal…

cupify-datingsite

Cupify datingsite review

Cupify is één van de nieuwste datingsites van Nederland. De in 2018 gestarte site is onder meer bekend van de radio met de inmiddels…

online-dating

Op zoek naar een date? let dan op spelfouten!

Typo’s en grammaticale slordigheden maken je minder aantrekkelijk Volgens onderzoek van de Tilburg University is de invloed van taalfouten is op iemands datingprofiel van belang,…

datingnamen

Top 10: beste namen voor online dating (mannen en vrouwen)

Recent onderzoek heeft aangetoond dat je naam ook bijdraagt aan je populariteit tijdens online daten. Dus behalve een goed innerlijk en een beetje leuk…

Image

Post Grid #2

ONLINE-DATING
dating
datingsite
datingsite-pepper
bestedatingsites
date-afwijzen