Pepper – niet zomaar een Datingsite

datingsite-pepper

Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Door foto’s en video’s van hobby’s en interesses vanaf de computer, Facebook en Youtube te laden, vallen daters niet op de clichés die op de loer liggen.

Daarnaast is de drempel ‘een dialoog starten’ verlaagd door foto’s en video’s uit al die rijke profielen in het chatgesprek te laden. Dankzij deze ijsbrekers zijn er altijd onderwerpen om over te praten.

Laat jezelf zien

Hoe werkt Pepper? In tegenstelling tot veel andere datingsites staat bij Pepper het beeld centraal. Een afbeelding zegt meer dan 100 woorden. Op Pepper kun je gemakkelijk laten zien wie je bent én je krijgt een goed beeld van andere singles. Zo weet je goed wat je kan verwachten als je op date gaat.

De collage

Het eerste wat opvalt bij een Pepper profiel is de persoonlijke collage. Dit is een soort prikbord met jouw foto’s en interesses. Probeer je collage zo compleet mogelijk te maken met afbeeldingen, filmpjes en muziekfragmenten. Alles kan: foto’s van jezelf op vakantie, afbeeldingen van jouw favoriete serie of lievelingseten, filmpjes van een festival of een sportwedstrijd. Jouw matches zien zo in een oogopslag wie jij bent en wat jij leuk vindt. Zorg dat je foto’s en interesses up- to-date blijven en vernieuw je collage regelmatig!

In het kort

Hierin vertel jij in het kort wie je bent. Het gaat hier om standaardinfo als: leeftijd, beroep, opleidingsniveau, lengte etc. Ook kun je invullen wat je zoekt in jouw droom- man of vrouw.

Interview

Iets spontaans en leuks over jezelf vertellen is best lastig. Vaak worden vragen op een datingsite beantwoord met clichés zoals ‘ik hou van reizen’ of ‘ik ben spontaan’. Daarom hebben wij onze vragen wat prikkelender gemaakt. Want leuke vragen blijken vaak tot leuke antwoorden te leiden. En een origineel antwoord stimuleert gelijk het gesprek! Je bepaalt zelf of je deze vragen invult, en welke.

Persoonlijkheidstest

Om je profiel nog completer te maken, kun je de persoonlijkheidstest invullen. Ga hier even goed voor zitten, want deze test helpt ons systeem jouw perfecte match te vinden. Hoe denk jij over bijvoorbeeld politiek, cultuur en familie en vrienden? Na het invullen van de test verschijnen er onder je profiel een beschrijving van de uitslag van je persoonlijkheidstest. Dit verhaaltje kan je aanpassen als je dat wilt! Maar let op: als je deze tekst eenmaal hebt aangepast, kun je de oorspronkelijke tekst niet meer terughalen.

Matches

Als je bovenstaande onderdelen hebt ingevuld en jouw profiel 100% volledig is, kun je jouw matches bekijken. Klik bovenin je scherm op “Matches” en je krijgt een overzicht van singles die bij je passen. Je ziet meteen de naam, leeftijd en een aantal interesses. Vind je iemand leuk, dan laat je dit zien op zijn of haar profiel. Dit kun je doen door een foto te liken of een reactie te geven. Je kunt een match ook gewoon laten staan om er later (nog eens) naar te kijken, en als het echt niets is druk je op “niet meer tonen”. Elke dag zoeken we nieuwe matches voor je!

Chatten

Aan de rechterkant van jouw Pepper profiel zie je wie van jouw matches online zijn. Zodra je met een van hen chat wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets om over te praten en duik je snel en gemakkelijk in elkaars leven. Online daten is natuurlijk maar een eerste stap. Wij willen dat je zo snel mogelijk achter die computer vandaan komt!

Dè dating app

Ook heeft Pepper een perfecte datin-app. Uit onderzoek is gebleken dat singles behoefte hebben aan dating profielen met meer diepgang. Meer dan driekwart (78%) van de Nederlandse singles vindt dat de meeste dating apps alleen op het uiterlijk van singles focussen. Bijna negen op de tien van de Pepper singles (89%) geeft aan dat een ideaal dating profiel een combinatie moet zijn van selfies, hobby’s en overige interesses van hun matches. Daarom heeft Pepper een nieuwe iOS en Android dating app gebouwd: in één oogopslag meer diepgang.

Probeer deze orginele dating-site nu gratis.

pepper

ONLINE-DATING

Hoe moet je, jezelf gedragen als man tijdens online dating

Als man tijdens online dating zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden…

cupify-datingsite

Cupify datingsite review

Cupify is één van de nieuwste datingsites van Nederland. De in 2018 gestarte site is…

dating

Een must-read voor mannen die moeite hebben met daten

Er zijn tegenwoordig veel onderzoeken die wijzen op de algehele afname van dating en romantische…

datingsite-pepper

Pepper – niet zomaar een Datingsite

Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van…