Lexa datingsite review

Lexa

Lexa bestaat en sinds 2002, en al die tijd staat Lexa bovenaan de lijst met beste datingsites. Op Lexa staan ​​duizenden single’s ingeschreven allemaal op zoek naar een date, een leuk gesprek of een relatie. De datingsite is vier keer verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland. Wat je ook zoekt; je vindt het bij Lexa. De datingsite is voor iedereen.

Hoe werkt Lexa

De datingsite van Lexa is precies wat je zoekt als je profielen van singles bij jou in de buurt wilt bekijken. Doordat Lexa een behoorlijke naamsbekendheid heeft in Nederland, groeit het ledenbestand nog elke dag. Aanmelden is gratis, daarna vult je,je gegevens in en voeg je een foto toe. Je profiel wordt dan handmatig gevalideerd voordat het voor iedereen op de datingsite te zien is. Deze controle is voor je eigen veiligheid en die van anderen. In de tussentijd kun je beginnen met zoeken tussen de profielen. Met behulp van handige filters kunt je het zoekgebied verkleinen en singles laten zien die aan uw eisen voldoen. Zie je ineens die leuke man of vrouw waar je wel eens koffie mee zou willen? Dan ben je nog maar een muisklik verwijderd van het eerste gesprek.

De single leden van Lexa

Op de website van Lexa kan je door de profielen van andere leden bladeren. Je kunt foto’s van andere leden bekijken en proberen je toekomstige partner of date te vinden. Gratis en betalende leden kunnen beide hun eigen profiel aanmaken. Op je profiel kun je aangeven wie je bent en wat je zoekt. Via je profiel kun je dan andere leden vinden en contact opnemen.

Lexa App

Lexa-App

Je kunt Lexa bereiken via de website maar ook via je iPhone, Windows of Android mobiele telefoon. Als een van de weinige datingsites is Lexa te downloaden in de Windows Store, maar het gaat natuurlijk vooral om de andere twee systemen. De app is gratis te downloaden in de app stores. Wat je op de website kunt doen, kan ook in de app.

Het heeft zelfs de voorkeur voor veel singles, omdat je altijd op de hoogte blijft van je berichten. Die knappe single moet je missen als je een paar dagen niet bent ingelogd. Door de Lexa app te downloaden voorkom je dat dit gebeurt.

Gratis Lid

Als gratis lid kun je niet veel doen op Lexa je kan geen berichten verzenden of berichten van anderen lezen. Het is bij Lexa niet mogelijk om als gratis lid in contact te komen met andere leden. Alleen betalende leden kunnen berichten sturen of de Lexa messenger gebruiken om te chatten. Om in contact te komen met andere leden moet je dus betalend lid zijn.

Als gratis lid kun je kennis maken met de functionaliteiten bij Lexa maar ook kijken of er iemand tussen zit die je leuk vindt.

Volledig Lidmaatschap

Een gratis lidmaatschap kan op elk moment worden gewijzigd in een volledig lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je de Messenger gebruiken, onbeperkt profielen bekijken en berichten versturen en alle persoonlijke albums bekijken. Je kan dit lidmaatschap ook verlengen met de functies Control en Premium, van deze twee vergroot Premium de kans op succes op Lexa. Je profiel is de eerste die nieuwe leden introduceert, je verschijnt in de lijst met voorgestelde matches van anderen en alle leden kunnen contact met je opnemen.

Veiligheid Lexa

Van een gerenommeerde en betrouwbare datingsite als Lexa mag je verwachten dat veiligheid hoog in het vaandel staat. Dit wordt bevestigd door het Safe Daten Keurmerk dat Lexa heeft opgesteld met zes andere datingsites en de Consumentenbond. Lexa doet er alles aan om nepprofielen te voorkomen. Zo werkt de helft van de medewerkers alleen aan het valideren en goedkeuren van nieuwe profielen. De kans op een nepprofiel bij Lexa is minimaal.

Je hebt bij Lexa verschillende mogelijkheden om zelf actie te ondernemen. Je kan een lid op de “Blacklist” zetten zodat contact tussen jezelf en dit lid op geen enkele manier meer mogelijk is. Er is een Afwezig-modus zodat je op je gemak profielen kunt bekijken, maar er is ook een contactfilter. Met dit filter kan je aangeven wie contact met je mag opnemen. Leden die niet aan je eisen voldoen, kunnen je geen berichten sturen . Al met al is de veiligheid van Lexa goed. De datingsite heeft ook een certificering met Thuiswinkel waarborg waarmee deze aan alle eisen voldoet.

Gezellige evenementen

Als een online evenement niet helemaal jouw ding is omdat het moeilijk in te schatten is hoe iemand in het echt is, dan is het goede nieuws dat Lexa borrels en evenementen organiseert voor alle leden. De sfeer is ontspannen en luchtig zodat je op een makkelijke manier kennis kunt maken met verschillende singles.

Zijn deze single events op Lexa echt zo leuk? op de website lees je veel over de afzonderlijke evenementen van de datingsite. De evenementen vinden plaats door heel Nederland en verschillen telkens van onderwerp. De ene keer is het een zondagmiddagborrel en de andere keer ga je met een groep singles uit varen.

Tips voor Lexa

  • Stuur een unieke openingszin om het bericht sneller te laten lezen.
  • Besteedt tijd aan je profiel. Uitgebreide profielen krijgen meer reacties.
  • Voeg meerdere foto’s toe zodat andere singles een goed beeld van jou krijgen.