Ouders (Single)

De beste datingsites voor alleenstaande ouders die een volgende stap in hun leven willen maken.

Deze datingsites werden het best beoordeeld op onder andere de volgende criteria: website, prijs, succes-rate, eerlijkheid, aantal reacties, kwaliteit reacties en het aantal actieve profielen.

Next Love 

Nextlove is Europa’s grootste en snelst groeiende datingwebsite voor alleenstaanden. Nextlove is opgericht om alleenstaande te helpen in de volgende stap van hun leven. Nextlove heeft een team voor de beveiliging en het monitoren van de website. Zo kunt u veilig internetdaten en op zoek naar uw volgende liefde.

Daten voor de nieuwe stap in je leven

AlleenStaande-Mamas 

Op AlleenStaande-Mamas kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via AlleenStaande-Mamas te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Voordelen van Alleenstaande-Mamas:
• Speciaal voor alleenstaande ouders!
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus. 
Alleenstaande-Mamas.nl – Dating en chatten!

Alleenstaande-Papas 

Alleenstaande-Papas is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa’s (en mama’s) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.
Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor alleenstaande ouders.
Alleenstaande-Papas.nl – Relatie voor single Vaders!